مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ضامن

سلام بنده به رفیقم ضامن شدم .اقا وام گرفت فکر اقساط هاش نیست بانک چند بار زنگ زده خودم زنگ میزنم اصلا جواب نمیده منم درخواست انصراف نوشتم ب بانک قبول نکردند من چیکار کنم لطفا کمک کنین میتونم‌انصراف بدم یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهر حال شما باید اقساط را پرداخت و بعد علیه آن شخص داد خواست بدهید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

خیر ولی در صورت پرداخت اقساط میتوانید از طریق دادگاه اقساط پرداخت شده را از او مطالبه نمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بانک انصراف شما را قبول نمی کند.
بانک می تواند علیه وی اقدام کنید.
اگر بانک همکاری نکرد به ناچار شما مجبور هستید پرداخت کنید.
بعد از پرداخت می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان انصراف شما از ضمانت وام وجود نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به عنوان ضامن مسئولیت پرداخت وام را دارید ولی میتوانبد بعد از تسویه حساب بدهی وام ، دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده دهید