مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه و استخدام

سلام.بنده کارشناس ارشد هستم و فرزند جانباز30درصد با سابقه 8سال حضور فعالانه در جبهه.ازمون استخدامی در دستگاه های دولتی شرکت کردم ولی در شهری دیگر به امید منتقل شدن به تهران که ساکن هستم.ضمنا برای کارشناسی ام نیرو می‌خواستند که من رشته ی کارشناسی ام را شرکت کردم.ازمون را بد دادم و هنوز نتیجه اعلام نشده.ایا قبول میشوم؟اگر بشوم امکان انتقالی هست؟اگر منتقل شدم میتوانم با مدرک ارشدم مشغول شوم؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با توجه به لایحه حمایت از ایثارگران امکان قبولی شما وجود دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
پاسخ دو سوال اخر، بسته به تعهدات زمان استخدام دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست بدهید ارگان مربوطه رسیدگی می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست

برای انتقالی نیز اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از ارگان مربوطه حضوری پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقتی با مدرک کارشناسی شرکت کرده اید بعد از گذشت مدت زمانی معمول میتوانید تنها برای یکبار درخواست اعمال مدرک بالاتر را به ارگان مربوطه تان بدهید اما در خصوص انتقالی سخت بنظر می رسد چرا که در بدو امر شما امتیاز همان محل خدمت قبولی را آورده اید نه تهران را ! و دوم اینکه اغلب ارگان ها اقدام به اخذ تعهد چند ساله می کنند لذا به امید انتقال بهتر است در هیچ آزمونی شرکت نکنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

سلام، در مورد قبولی در آزمون استخدامی و امکان انتقالی به شهر دیگر، باید به شرایط و قوانین هر دستگاه دولتی مراجعه کنید. اما در کل، داشتن مدرک کارشناسی ارشد و سابقه حضور فعالانه در جبهه می‌تواند برای شما در فرآیند استخدام و قبولی مفید باشد. در مورد امکان مشغول شدن با مدرک ارشد، باید بر اساس شرایط و نیازهای هر شغل و دستگاه دولتی تصمیم گیری شود.

موفق باشید