مشاوره حقوقی رایگان - استخدام کاردانی ناجا یا کاردانی نیرو انتظامی

سلام خسته نباشید. بنده فرزند جانباز هستم 18 سال سن دارم دارای مدرک دیپلم کامپیوتر و نیز دان3 رشته ورزشی تکواندو را نیز دارا هستم و برادرم کارمند رسمی قوه قضاییه نیز هست و نیز کارت فعال بسیج هم دارم ایا امکانش هست در دوره استخدام رد بشم با این شرایط ؟ خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد
بنظر جای امیدواری وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نگران نباشید در صورت دارا بودن صلاحیت لازم برای استخدام مشکلی برای شما بوجود نخواهد آمد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید . همچنین بایستی اساره کرد که نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد و بستگی به عوامل و متغیرهای گوناگونی دارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قبلا پاسخ داده شده است اینکه برادر شما کارمند قوه قضائیه است چرا باید مزیت باشد برای شما ؟؟ داشتن کارت بسیج تاثیر دارد . لطفا در سوال خود دقت بیشتری به خرج دهید دوست گرامی