مشاوره حقوقی رایگان - دعوای دو کودک زیر 10سال

سلام بنده یک پسر 9ساله دارم که درپارک یک نفر را هول میده ودست طرف میشکنه حالا خانواده طرف از ما شکایت کردن ومیگن باید هزینه دکتر ودیه دستش را پرداخت کنی من حاظرشدم هزینه بیمارستانش را پرداخت کنم ولی انها مدارک بیمارستان را به من نشان نمیدهند ومیگن باید 20میلیون پرداخت کنی تا رضایت بدهیم بخدا کارگرهستم واین مبلغ را ندارم حالا به نظر شما میتونه دیه دستش را بگیره یا فقط خرج بیمارستان بهش تعلق میگیره ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

الناز دانائی راد

سرکار خانم الناز دانائی راد :

با سلام وقت بهیر. بسته به نظریه پزشکی قانونی دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر مدارکی دال بر ایراد صدمه از سمت فرزند شما اشته باشند با طرح شکایت بله می توانند دیه بگیرند

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

قانونا هزینه بیمارستان به عهده شمانیست، ولی مسئول پرداخت دیه هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفا می تواند دیه را بگیرد و خرج بیمارستان برعهده خودش می باشد.
اگر دستش شکسته باشد هشتاد میلیون دیه تعلق می گیرد و بهتر است دوستانه با پرداخت بیست میلیون یا کمتر رضایت بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شما باید دیه ایشان را که توسط پزشکی قانونی تعیین میشود پرداخت نمایید