مشاوره حقوقی رایگان - آیا جانبازی به من تعلق می گیرد؟

من با حکم مأموریت و با مسؤلیت سر اکیپی واحد گشتی یگان امداد تحت عنوان دستگیری سارقین خودرو، طرح دستگیری اتباع، معتادین متجاهر و سارقین داخل خودرو مشغول انجام وظیفه بودم چند نفر را دستگیر کرده بودم از جمله یک نفر که مظنون به سرقت بود و راکب موتور سیکلت بود را دستگیر کردم و بنده سوار موتور سیکلت متهم شدم و در حین انتقال به کلانتری بودم. مطابق با شرایط مأموریت و افرادی که درون خودرو قرار داشتند باید موازی یکدیگر حرکت می کردیم که ناگهان همکارم با خودرو نظامی به من زد و موتور سیکلت و من واژگون شدیم که در آن حادثه ؛ زانو،ساق پا،جناغ من شکست که به واسطه آن به من 39٪ غرامت دادند. کمیسیون ماده 140 یک دفعه به من معلول خدمتی داد و اکنون که بازنشست شده ام ، به من معلولیت عادی دادند و من به رأی کمیسیون اعتراض کردم که جانبازی به من تعلق میگیرد ، هم اکنون پرونده ام در کمیسیون 141در حال رسیدگی می باشد. می خواستم ببینم جانبازی به من تعلق می گیرد ؟ یا نه؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

متاسفانه بنده تخصص در این حوزه ندارم لطفا از همکاران دیگر سوال کنید . ممنون