مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت

سلام
وقت به خیر
ما امسال یک واحد همکف در یک اپارتمان خریداری کرده ایم. ساختمان 4 طبقه است و یک نورگیر مشترک بین همه طبقات وجود دارد که واحدهای همکف از آن به عنوان حیاط خلوت استفاده میکنند. واحد ما به این حیاط خلوت یک پنجره دارد و همسایه یک در دارد. همسایه از این حیاط خلوت به صورت اختصاصی دارد استفاده میکند و ما برای باز کردن پنجره و استفاده از هواخوری و نورگیر معذب هستیم و امنیت لازم را نداریم. لطفا راهنمایی کنید ما چکار میتوانیم بکنیم و آیا میتوانیم درخواست مجزا کردن بخشی از حیاط خلوت را بکنیم تا بتوانیم با خیال راحت پنجره را باز کرد و همسایه هم از بقیه حیاط خلوت استفاده کند؟
متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
مشاعات مجتمع متعلق به همه ساکنین است و همه حق استفاده از آن را دارند