مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت اعسار

با سلام، اینجانب دارای چندین پرونده حقوقی و کیفری خانوادگی هستم، که در تمام آنها حکم اعسار دارم. آیا میشود به ترتیب نسبت به پرداخت مبالغ محکومیت اقدام کرد یا اینکه همزمان باید آنها را پرداخت نمود، چگونه؟ لازم بذکر است که کارمند هستم و هیچ منبع درآمد دیگری ندارم.

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

سلام
باید طبق آراء صادره اقدام به پرداخت کنید

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام خير هر حكمي براي خودش جداگانه احرا مي گردد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر شما میبایست هرپرونده رابصورت جداگانه وبرمبنای حکم اعسار همان پرونده پرداخت نمایید.
وفقط درصورتیکه دادخواست تقلیل اعساردهید ودرآن به شرایط خویش دردادگاه ارشاره کنید وبعد از قبول دادگاه وصدور رای جدید. امکان کاهش اقساط فراهم است.