مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو سیستمی

با سلام وقت بخیر
برای من پیام توقیف خودرو سیستمی به دلیل بد حجابی اومده به مدت 15 روز من اصلا بدحجاب نبودم و هرروز ازشهرستان به مرکز استان میرم چون پرستارم و صبکارم
الان باید چکار کنم میشه اعتراض کنم اصلا توقیف سیستمی یعنی چی لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به مرکز امنیت مراجعه نمایید واعتراض زنید -توقیف سیستمی یعنی در سیستم راهور توقیف وشما بعدا نمی توانید ماشین را انتقال وسند بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما به مدت 15 روز حق رانندگی با خودرو را ‌نخواهید داشت
شما میتوانید اعتراض نمایید