مشاوره حقوقی رایگان - خودرو شما به صورت سیستمی توقیف شده

متنی مبنی بر اینکه به علت عدم رعایت حجاب ماشین سیستمی متوقف شده منظورش چیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی بری بیرون توقیف میکنند تا چند روز ماشین را بیرون نبر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس امنیت اخلاقی پیگیری کنید . ضمنا در قسمت نکات حقوقی وبسایت بنده مفصلا شرحی در این مورد تحت عنوان «پیامک کشف حجاب» آمده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ماشین شما هم توقیف فیزیکی شده و هم نقل و انتقال آن ممنوع می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودرو به مدت دو هفته به صورت سیستمی توقیف شده است.
اگر مجدد تکرار نشه بعد از دو هفته رفع توقیف می شود.
در توقیف سیستمی امکان تردد وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به علت عدم رعایت حجاب ، خودرو 15 روز توقیف شده است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

یعنی به محض رویت توقیف خواهد شد جهت اخذ اطلاعات بیشتر می توانید مشاوره تلفنی داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

فعلا در سیستم راهور توقیف است پس از مدتی آزاد می شود اگر تخلف تکرار نشود ، مرتبه بعد تکرا شود فیزیکی توقیف می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این مدت قابل نقل و انتقال خودرو نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت تکرار کشف حجاب خوردو در سامانه راهور دستور توقیف دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یعنی تا مدت معینی شما نمی توانید خودرو را انتقال دهید . توقیف سیستمی در مقابل توقیف فیزیکی است . در حالت توقیف فیزیکی ، خودرو به پارکینگ منتقل خواهد شد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی این پیامک برای مالک خودرو ارسال می‌شود که پیامک دوم آن باشد 15 روز توقیف سیستمیست اجازه‌ی خرید و فروش ندارید مراقب پیامک سوم حتما باشید که شرایط سخت‌تر خواهد شد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

یعنی اینکه به دلیل کشف حجاب خودروی شما در سیستم راهور توقیف شده است و هر کجا که پلیس خودروی شما را ببیند توقیف فیزیکی نیز صورت خواهد گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یعنی در مدت توقیف سیستمی نمی توانید نقل و انتقال انجام دهید