مشاوره حقوقی رایگان - اتهام

باسلام خدمت وکلای عزیز
پرونده که بابت یک عکس که مشابه من بود درحین دزدی موتور
از زندان اعزام به آگاهی شدم و پرینت زندان گرفتن و بیگناهی من ثابت شد که در اون تاریخ من زندان بودم
افسر پرونده که 2هفته من آگاهی بودم خیلی فحاشی میکرد وخودش هم میدونست که اشتباه کرده ومن بیگناهم و بخاطر بحث کردن الکی خودش و 2نفر دیگه از همکاراش که همون اتاق بودن 3نفری منو مورد ضرب وشتم شدیدقرار دادن وفحش های ناموسی بمن میدادن طوری شد که بخاطر سروصدای زیاد رئیس آگاهی هم امد دید
آیا میتونم شکایت کنم از کجا پیگیری کنم
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
از طریق بازرسی 197 شکایت خود را مطرح نمایید