مشاوره حقوقی رایگان - کار

با سلام 8 سال است که در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم شغل قراردای من انباردار است و تمام کارهای کارگاه رو من انجام دادم انبار داری و خرید و پیگیری کارهای اداری بوده و کار داخل کارگاه و هیچگونه اضافه کاری و اضافه حقوق پرداخت نشده و 4 سال بیمه من رو در یک شهر دیگه واریز میکنن اگه شکایت کنم چیزی به من تعلق میگیره

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می رسید انها موظفند حقوق و‌مزایای شما را بپردازند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرحکم قطعی است کاری نمیشود کردولی میتوانیدبابت محکوم به دادخواست اعساربدهید.موفق باشید