مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ماشين به پاركينگ توسط نيروی انتظامی

سلام خسته نباشيد
بنده تو جاده با تابلوی مجاز سرعت ٦٠ از ماشين نيروی انتظامي سبقت گرفتم با سرعت ٦٠تا به من هشدار دادن بزن بغل كمربند بسته مدارك كاملو دستور حمل ماشين به پاركينگ دادن
سوالم اينه حق رو داشتن كه برا شيشه دودي ماشين ببرن پاركينگ و منو وادار كردن با ناخن دوديا رو كندن
دودي كه از ٥-٦متري قابل رويت بوده
بخاطر شيشه دودي درصد پايين اين حكمو نيرو انتظامي داره انتقال بده پاركينگ يا دخالت كنن؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

نه نداشتن ولی چون شما دارید این ادعا رو مطرح میکنید خودتان هم باید آن را اثبات کنید که کاری بس دشوار است و ارزش دوندگی را ندارد. ممنون