مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام بنده با شوهرم ارتباطی نداريم چند ماهيه به خاطر اختلافات زياد دادخواست طلاق توافقی تنظيم كردم ميخام بدونم كه بايد هر دومون باشيم برای ارسال دادخواست يا نه؟ و اينكه برای اون اطلاعيه ای ميره يا خير

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اگر خودتون خواهان هستید نیازی به امضای طرفتون نیست. بله برای ایشون ابلاغ میره و تاریخ جلسه جهت شرکت لیشون بهش ابلاغ میشه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طلاق توافقی برمبنای توافق دوطرفه است وباید دوطرف یا وکیل آنها درتمامی مراحل حضور یابند