مشاوره حقوقی رایگان - رابطه موجر و مستاجر تجاری

سلام

بنده طی یک قرارداد اجاره سوری در تاریخ اوایل سال 1377 سرقفلی مغازه ای رو اجاره کردم که سند سرقفلی اولیه و رسمی مربوط به سال 1337 میباشد و صاحب سرقفلی فوت شده و بعد از ان مرحرم بنده مستاجر دوم میباشم و صاحب ملکیت ملک سرقفلی هم بنده رو چندین سال به عنوان مستاجر سرقفلی میشناخت و قبول داشت تا حدی که قرار بود حق مالکاله خودشو بگیره و سند رسمی سرقغلی ملک رو به بنده انتقال بده که خوب متاسفانه مرحوم شد و این موضوع همینجوری ماند تا توسط شخصی این ملکیت خریده شد و این صاحب ملک جدید که دوسالی هست موجر جدید شده بدون قرارداد جدید با بنده پشت پرده با سند ملکیت و سند سازی کذب و دورغ علیه بنده به جرم تصرف عدوانی و خلع ید شکایت کرده و گویا اشنا و پارتی هم داره بدون اینکه حق منو حالا سرقفلی هست یا کسب و پیشه نداده و قاضی رای به نفع موجر داده
بنده از چه راهی و ماده قانونی میتوانم
اگر حقی دارم بعد از چندین سال زحمت و تلاش بتوانم بگیرم
متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید قراردادتون مشاهده بشه تا بشه راهنماییتون کرد توصیه میکنم به یک وکیل مراجعه نمایید