مشاوره حقوقی رایگان - مغازه سرقفلی

سلام خسته نباشین
من از شهرداری امسال یه مغازه واقع پاساژ زنجان از مزایده برنده شدم که سرقفلی هست و الان می‌خوام مغازه رو اجاره بدم ( شهرداری بعلت تخلف صاحب پاساژ که موقع احداث پاساژ پارکینگ براش در نظر نگرفته 10 تا مغازه رو از مالک پاساژ به اسم خودش برداشته )
صاحب این پاساژ که ملکیت مغازه بنده برای ایشون هست خیلی اذیتمون می‌کنه و اجازه نمیده ما مغازه رو اجاره بدیم و یه سری خواسته های نامتعارف دارن که میگن زیر قراردادتون بنویسیم امضا کنین و به شهرداری اطلاع دادیم گفتن نه نباید چیزی بنویسید که بعدا بر علیهتون استفاده بشه
میخواستم بدونم میتونم خودم مغازه رو اجاره بدم بدون اینکه از ایشون اجازه و امضای بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما وکیل باید مدارک شما را ببیند و در هنگام نوشتن اجاره نامه کنار شما باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید شرایط شما کاملا بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم اجاره نامه به طرفیت مالک اقامه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون شما قادر هستید که طرح دعوی کنید. اما ابتدا پیشنهاد می‌شود که از طریق ارسال اظهارنامه متذکر شوید و در صورت عدم افاقه و عدم پاسخگویی، طرح دعوا را به انجام برسانید.