مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از مادر

من نزدیک 4ماهه با خانومم حرفمون شده رفته انواع تهمت ها رو بهم زده و از پزشک قانونی برگه گرفته بود بعد چند وقت در دادگاه سوگند خورد دیشو دادم برای تهمتاش هم تبرئه شدم بعدش من بابت افترا شکایت کردم و محکومش کردم حکمش هم اومد رفتم رضایت دادم بعد 2ماه ملاقات فرزند درخواست دادم رای صادر شد هفته ای 27ساعت از ساعت 19پنجشنبه تا ساعت22روز جمعه. موقعی که بردم تحویل بدم بچه رو پدرخانومم حمله ور شد به سمتم بچم از ترس شروع به جیغ و داد کرد همسایه ها اومدن بیرون منم رفتم نموندم این چندمین باره به سمتم حمله ور میشه منم چون نمیخوام درگیر شم میرم بچم اونجا امنیت نداره اذیتش میکنن فشار سختی تحمل میکنه 5سالشه دختره وقتی هم میاد اصلا نمیره میگه منو اذیت میکنن من میخوام پیش تو بمونم اصلا نمیره چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.
در خصوص توهین فحاشی پدر خانمتان می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید بهتر است موضوع را در صورت امکان دوستانه حل و فصل کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با اثبات عدم صلاحیت مادر می توانید حضانت را اخذ نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست سلب حضانت دهید و بابت توهین و فحاشی شکاست کنید