مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

با سلام
اینحانب یک دستگاه اپارتمان خریداری نمودم و همان سال اول با مزاحمت های مشکوک مدیر ساختمان به هر بهانه ای مواجهه شدم بعد از دوسال سختی و رنج ملک را علی رقم میل باطنی اجاره دادم و خود و دو فرزندم در جای دیگری مستاجر شدیم متاسفانه اکنون برای مستاجر ایجاد مزاحمت میکند تحت چه عنوانی شکایت کنیم قبلا هم اظهار نامه مبنی بر ترک مزاحمت داده بودیم که اهمیت نداد و ما ملک را تخلیه کردیم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی دقیق موضوع می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما شکایت های مختلفی می توانیم داشته باشید اما باید بفرمایید که به چه صورت برای شما یا مستاجر مزاحمت ایجاد شده است از این نیاز به گفتگوی تلفنی دارد و با توجه به آن می توانید شکواییه تنظیم نمایید یا وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
این بار باید برای ایجاد مزاحمت مستاجر طرح شکایت نمایید
ادعای شما در این زمینه منتهی به رای مثبت له شما نمی‌شود
البته باید پرونده قبلی بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان مزاحمت تلفنی مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ایجاد مزاحمت مستاجر طرح شکایت نمایید ولی باید نوع مزاحمت ایشان مشخص شود تا شما راهنمایی شوید