مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

سلام
مدیر ساختمان ما از پارک وانت در پارکینگ جلوگیری میکند
و یا موقع اسباب کشی اسانسور را خاموش میکند
و مهمان ها رو سوال و جواب میکند تا بفهمد با کدوم واحد کار دارند
ایا حق این کار دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پارکینگ اختصاصی شما باشد حق ممانعت در این خصوص را نخواهد داشت می توانید شکایت خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر طبق مصوبات هیت مدیره باشد بله اما حق تفتیش شخصی ندارند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورتیکه پارکینگ اختصاصی باشد نمی تواند ممانعت نماید جهت جلوگیری از خرابی آسانسور در صورتیکه مصوبه باشد فاقد ایراد می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر پارکینگ‌اختصاصی باشد نمی تواند .در ارتباط با آسانسور اگر جزء مصوبه باشد با توجه به ظرفیت آسانسور و اینکه غالبا در اسباب کشی صدمه میبیند این حق را دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خاموش کردن ماشین اگر نظر هیات مدیره باشد مشکلی ندارد ولی اجازه ندارد مانع پارک وانت در پارکینگ شود و یا پرس و جو بی مورد در مورد مهمانها انجام دهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خیر می توانید تحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت نمایید،ضمن اینکه اگر پارکینگ اختصاصی باشد ایشان اجازه چنین کاری را ندارند در ارتباط با آسانسور اگر هیئت مدیره تصمیم گیری نمایند با توجه به موقعیت آسانسور و این که غالباً در اسباب کشی صدمه می بینند این حق را دارا می باشد،ولی راجع به تفتیش مهمانهاغیر

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در وهله اول همه چیز بر اساس توافق اولیه ساکنین میباشد و مصوبه هییت مدیره ساختمان و قوانین اپارتمان اختیارات را مشخص میکند. ولی در هر صورت تفیتیش در رفت و امد ساکنین و مهمانان در حد عرف و مجاز، خلاف اصول است. بهتر است مذاکرت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتیکه پارکینگ اختصاصی باشد نمی تواند ممانعت نماید جهت جلوگیری از خرابی آسانسور در صورتیکه مصوبه باشد فاقد ایراد می باشد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

اگر پارکینگ اختصاصی شما باشد ایجاد مزاحمت شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پارکینگ اختصاصی ندارید حق با مدیر ساختمان است .
آسانسور های آپارتمان مسکونی معمولا برای حمل مسافر طراحی شده اند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر می توانید بعلت مزاحمت از ایشان شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر قبلا در هیات مدیره ساختمان مصوب شده باشد