مشاوره حقوقی رایگان - تعویض موتور

سلام من یک خودرو پژو 405 دارم موقع کرونا موتور کامل جواب کردبه دلایل حجم کار و گرفتاری و نداشتن وقت موتور خودرو رو نو انداختم و تعویض کردم و شماره ها با مدارک سنددقیق روی موتورحک شده کلاغی اون رو هم فروختم اگه الان بخوام بفروشم مشکلی پیش نمیاد و بایستی چیکار کنم که قانونی بشه لطفا راهنمایی کنید من رو

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با واریز جریمه و کارشناسی مشکل حل می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
مشکل پیش میاد
در زمان تعویض پلاک اگر به دلیلی مت.حع موضوع شوند مشکل پیش میاد