مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

سلام
من معلم هستم و میخواهم ارشد بخونم
در آموزش و پرورش قانونی هست که میگه اگر بخواهی ادامه تحصیل بدهی باید دوبرابر سنوات تحصیلی تعهد بدهی که در این سازمان خدمت کنی
سوال من این هست که
با توجه به اینکه هزینه آموزش من رو آموزش و پرورش نمی دهد و تحصیل بنده هم در زمان فراغت انجام می‌شود

اگر به دیوان شکایت کنم ممکن است که رای به عدم اخذ تعهد بدهند یا اگر قرار است تعهد بدهم به وزارت علوم بدهم نه آموزش و پرورش
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد اما شانس دارید