مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب

سلام برای بنده پیامک اومده که چون برای بار دوم کشف حجاب صورت گرفته خودرو برای 15 روز توقیف سیستمی میشه و الان هم 15 روزش گذشته میخواستم بدونم توقیف سیستمی چیه و الان بعد از گذشت 15 روز باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه توقیف سیستمی یعنی در این 15 روز حق نقل و انتقال این پلاک را ندارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
توقیف سیستمی یعنی امکان انتقال نیست
بار سوم متاسفانه توقیف فیزیکی می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یعنی ماشین در این مدت قابل نقل و انتقال نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لازم نیست کار خاصی انجام دهید.
الان خودرو شما از توقیف سیستمی خارج شده است.
اگر برای بار سود تکرار بشه خودرو به صورت سیستمی توقیف می شود.