مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

من راننده اسنپ هستم برای من پیام اومده که خودروی شما به طور سیستمی 15 روز توقیف میشه در صورتی که من به همه مسافرها تذکر میدم وانها هم قبول میکنن من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز رعایت نیست
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام اگر در طول مدت دو هفته کشف حجابی دوباره ثبت نشود رفع میشود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به راهور مراجعه و همین موضوع را اطلاع رسانی نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو بگو به پلیس راهور و ضمنا این دستور غیر قانونیه میتونید به دادسرای نظامی شکایت کنید از راهور

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر برای بار سوم برای شما پیامک ارسال شود از طریق وزرا و پلیس راهور با شما تماس گرفته می شود که ماشین شما می بایست توقیف فیزیکی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از پلیس امنیت اخلاقی پیگیری کنید شاید شماره پلاک شما اشتباه ثبت شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حضورا به پلیس امنیت اخلاقی
مراجعه و پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام توقیف سیستمی یعنی تا 15 روز ممنوع از نقل و انتقال خودرو میباشید