مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملکی که صلح عمری شده

ملکی که صلح عمری شده و در سند رسمی دو شرط زیر قید شده از طرف طلبکار مصالح قابل توقیف است ؟
شرط 1: مادام که مصالح در قید حیات است تمام اختیارات حقوقی و قانونی مورد صلح با خود وی بوده و مالکیت مورد صلح بعد از آن که مصالح داعی حق را لبیک گفت در حق متصالح مستقر می‌گردد
2- فسخ این سند با رد مال الصلح توسط مصالح انجام می‌گردد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر این مال صلح شده است از مالکیت خارج شده مگر آنکه مصالح آن را فسخ نماید