مشاوره حقوقی رایگان - توقیف

امکان صلح مسکونی به یک شخص بدون انتقال سند قطعی ملک امکان پذیر است ؟ در صورت بله آیا در استعلامات قضایی (مثلا جهت توقیف اموال بدهکار) آیا مسکونی فوق در اموال شخص متصالح توقیف میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر صلح عمری با حق فسخ تنظیم نمایید عملا قابل توقیف نیست

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. در صورتی که با سند. عادی باشد بلی و جواب سوال دوم خیر

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

صلح باید به موجب سند رسمی در دفتر اسناد باشد در غیر این صورت شرایط شکلی رعایت نشده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صلح با سند عادی امکان پذیر است ولی در استعلامات مالک رسمی ملاک است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
با صلح عمری در قالب سند عادی ممکن است لیکن در جایی ثبت نشده و در مقابل اشخاص دیگر، اصولاً قابلیت استناد ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر عقد صلح به صورت رسمی در دفترخانه باشد بله در استعلامات به‌عنوان ملک متصالح مشخص خواهد شد و قابل توقیف است مگر به صورت صلح عمری با حق فسخ برای مصالح باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مستحضر باشید که صلح رسمی قابل استعلام می باشد مگر حق فسخ لحاظ شده باشد