مشاوره حقوقی رایگان - دزدي انگشتر قيمتي و عتيقه توسط مهمان

دزدي
سلام و خسته نباشيد خدمت وكلاي محترم
و با تشكر از سايت دادراه
بنده چند روز پيش از شهرستان برايم مهمان امد و مهمان به مدت ١٠ روز در منزل ما بود ، در ويترين منزل ما انگشتري قديمي داشتيم كه عتيقه بود و ٣٣٠ گرم طلا و يك ياقوت قيمتيساخته شده بود قيمت مشخصي نداره انگشتر چون قديمي هست
مهمان ما به شدت جذب انگشتر شده بود و از خوشش امده بود ، او معتاد به هرويين و شيشه است فردا روزي كه او به شهرشون برگشت انگشت نبود و مطئن هستم او انگشتر را دزديده
چگونه بايد شكايت كنم ؟ او در شهر ديگري أست
-چه مراحلي نياز است طي شود ؟اپارتمان ما دوربين ندارد و مدركي ندارم
-چگونه شكايت كنم ؟ ايا ميتوانم ثابت كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در شهر خودتان که محل وقوع جرم است تحت عنوان سرقت شکایت کنید اما برای اثبات ادعا نیاز به دلیل دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت نمایید ادله خود را ارائه بدهید تا مرجع محترم رسیدگی را ادامه دهد