مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تاریخ عقد در شناسنامه

سلام تاریخ عقد من در سند ازدواج 1357 خورده ودر شناسنامه هامون 1353 خورده میخوام اصلاحش کنم دفتر ازدواجمن پیدا نمیکنم اداره ثبت احوالم رفتم و همچنین اداره ثبت اسناد رسمی هیچ کاری برام انجام ندادند میگن باید دفتر ازدواجت رو پیدا کنی لطفا راهنماییم کنید چگونه تاریخ عقد سند رو با شناسنامه یکی کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون سردفتران موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به کانون دفاتر ازدواج مراجعه نمایید

در صورتی که دفتر مورد نظر به هر دلیلی جمع شده باشد دفتر دیگری کفیر قرار داده شده است