مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
بعد از طلاق، دخترم از یکسالگی پیش من هستش و 2سال پیش در دادگاه با توافق هم حضانت رو به پدرش دادم ولی قرار شد دخترم پیش من باشه.
دختر من الان 10 سالشه.
پدرش ماهی 300 بعنوان نفقه به دخترم میده. یارانه دخترم رو هم خودش میگیره. می خواستم بدونم میتونم بابت یارانه و افزایش نفقه دخترم درخواست بدم؟ پدر دخترم گفته اگه درخواست افزایش نفقه بدی دیگه نه هزینه سرویس مدرسه میدم نه هزینه کلاس و.... (من خودم شاغل نیستم پدرمم بازنشسته هست و خودم و دخترم خونه پدرم که مستاجر هست زندگی میکنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما میتوانید بر اساس نرخ تورم سالانه درخواست افزایش میزان نفقه دریافتی فرزندتان را به دادگاه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما پدر هزینه های خیلی بیشتر از نفقه میپردازد بهتر است مسئله را توافقی کرده‌اید