مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن پول

سلام
همسر بنده ملکی از پسر عمه شون اجاره کرده ان و مبلغی رو به عنوان رهن کامل 110 میلیون پارسال و امسال جمعا 300 میلیون میخوان بدم به صاحب خانه
بین خودشون یه متنی نوشتن و پدر شوهر بنده و مادر صاحب خونه امضا کردن این متن همسرم و پسر عمشون
میخوام بدونم وقتی این پول دادن در دفترخانه و املاکی ثبت نشده بعدا این برگه که امضا پدر مادرشون داره سندیتی داره که بخواییم پول بگیریم ازشون یا خیر ؟
یعنی اگر اتفاقی برای طرفین بیوفته این برگه سند هست یا خیر؟

پاسخ ها :

نوشتن قرارداد اجاره به صورت دستنویس اعتبار قرارداد دستنویس اجاره اعتبار قرارداد دستنویس اجاره