مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی شاهد

فردا جلسه دادگاه دارم بابت تقاضای اعساری که داده ام اما متاسفانه شاهدانم یکی برای مداوا به شهرستان رفته و دیگری سرکار هست و نمی توانند حضوریابند چه کاری می توانم انجام دهم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید اشخاص دیگری را به عنوان شاهد در دادگاه همراه خود داشته باشید

ایا می توانید از دادگاه درخواست تجدید جلسه را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعید شهود خود را در دادگاه حاضر کنید و اگر شهود حاضر نشود دعوای شما رد می شود.
جایگزین شهود باید حداقل یک هفته قبل به شعبه است اعلام بشه.