مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت یا دیه از سازمان

سلام
جناب وکیل من چگونه میتوانم درخواست دیه کنم از سازمان
بنده سال قبل در حین خدمت سربازی در یگان شیشه افتاد رو دستم که باعث مجروحیت دستم که پارگی تاندون ها و رگ عصبی و بی حسی انگشتان و.. شد
آیا من باید حقوقی شکایت کنم از بیرون بر علیه سازمان یا چطور و این شکایت رو هز وقت بخوام میتونم یا بازه زمانی داره بنده تمامی مدارک بیمارستانی دارم و صورتجلسه تنظیمی حین مجروح شدن و شهود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شکایت نمایی تا مورد بررسی قرار بگیرد