مشاوره حقوقی رایگان - دیه سربازی

باعرض سلام بنده درسال 99 سرباز وظیفه بودم که درحین ماموریت دچار آسیب دیدگی صورت شدم وکمسیون پزشکی 18 درصد اسیب دیدگی صورت با جای زخم دائم درنظر گرفته شد و پس از دو سال مبلغی ده ملیون و نهصد تومان به حسابم واریز شده است میخواستم ببینم چرا به سرباز دیه تعلق نمیگیره فقط غرامت تعلق میگیره، ممنون میشم مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتوانید از یگان بابت دیه هم شکایت کنید اون بیمه بوده که از حقوق ماهانه ات کم شده حتی میتونی مستمری هم بگیری با من از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیر