مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جاده ای

سلام درجاده تربت حیدریه به تربت جام کامیون هجده چرخ دارای بنکرسیمان که بارداشته قیچی می کند وموتورسیکلت هندا تک سرنشین که دراین جاده خطرناک خلاف می آمده دراین حادثه فوت می کند والان حکم دراین تصادف چیه وآیابایددیه پرداخت شه یانه واینکه مبلغ دیه چقدر است وبیمه چقدرازدیه راپرداخت میکندوتلکیف خانواده مقتول چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
توسط افسر راهنمایی مقصر و میزان تقصیر تعیین خواهد شد

و دیه شخص متوفی باید توسط بیمه خودرو پرداخت شود
و مبلغ دیه طبق نرخ یوم الادا
محاسبه خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مقصر توسط کارشناسان راهور مشخص می‌شود

دیه توسط بیمه خودرو پرداخت می‌شود اما افت قیمت توسط شخص راننده و دیه به قیمت روز است