مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
بنده 15سال پیش خودرویی رو خریدم 4.500
و مبلغ 1.5 موند ک من 3تا سفته 500تومنی دادم بهش و 1ماه بعد اون 1.5 رو پرداخت کردم و ایشون چون از شهرستان اومده بود گفت سفته ها را همراه نیاورده
و پاره میکنم و میریزم دور. گذشت تا برج 1 سال 401
بیست و یک ملیون موجودی حسابم بود و کلش برداشت شد .
متوجه شدم که اون اقا سفته ها رو اجرا گذاشته و ب ارزش روز بیست و پنج ملیون تومن رای دادن بهش.
بعد از کلی رفتن و اومدن به دادگاه
و تجدید نظر خواهی اخر رای به اون اقا داده شد.
حالا سوال من اینه که الان 4ملیون و 500 هم مونده .ولی من تو حسابم پول نذاشتم که برداشت کنه دادگاه
الان حسابم مسدوده
اگه اون 4.5 ک مونده رو نخام بدم چی میشه
واقعا زور داره بخدا ..
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است