مشاوره حقوقی رایگان - نحوه درخواست سند عرصه و اعیان

اعیانی زمینی با کاربری باغ به مساحت 400 متر مربع در یکی از روستاهای شهریار را که چند دست چرخیده خریداری نموده ام . توالی تمامی قولنامه ها و وکالتنامه ها را بعلاوه کپی برابر اصل شده سند منگوله دار اعیانی را هم در اختیار دارم . از مالک عرصه زمین نیز وکالت تام در تمامی زمینه ها علی الخصوص درخواست سند تک برگ با کلیه مجوزها دارم . همچنان زمین مذکور باغ بوده و تخلفی صورت نگرفته . راهنمائی جهت ثبت درخواست سند تک برگ لازم دارم . و اینکه برای این درخواست به چه مدارکی نیاز هست ؟
لازم به ذکر است کوچه ای که زمین مذکور در آن قرار دارد سمت غرب آن جزو بافت بوده و سمت شرق آن که زمین مورد نظر در آن سمت قرار دارد هنوز در بافت نیست
سپاسگزار

پاسخ ها :

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

برای اخذسند قولنامه وتاییدیه شورای محل و دیوارکشی دور زمین لازم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت پاسخگویی ابتدا باید مشخص گردد که آیا اعیانی دارای پروانه ساخت است یا خیر

آیا زمین در طرح هادی قرار دارد یا خیر
و ...