مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم لایحه دفاعی

لایحه دفاعی چیست و و نحوه تنظیم نگارش و جملات چگونه هست استنباط بنده اینه که دقیقا موارد ذکر شده در قانون که بنفع متهم هست درش نگاشته میشود که حتی قاضی هم توان رد کردن آنرا ندارد چون نص صریح قانون هست و سوال دوم اینکه وکیل زبده در امور حوادث کار و آسانسور ومسئولیت آپارتمان استان مرکزی کسی هست معرفی فرمایید دوستان وکلا جسارت نباشه ولی فکر میکنم وکلا بیشتر برحسب تخصص پرونده ای قبول میکنن و اینکه وکیلی باشه که هر پرونده ای قبول کنه کم هست نمیخام پیش وکیلی برم و بعدا پشیمون بشم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،لطفا تخصص های وکلارادردادراه جستحوکنیدحتما به خواسته خود میرسید.موفق باشید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

از اطلاعات ثبت شده همکاران درسایت استفاده کنید برای حل مشکلتون