مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با دنا

سلام من بیست روز پیش با یک ماشین دنا صفر تصادف کردم و من مقصر شناخته شدم، در ماشین سوراخ شد ولی با صافکاری درستش کردن ولی از بیمه من هزینه تعویض در گرفتن، حالا شکایت کرده برا افت قیمت: آیا امکان اعتراض به کروکی هست؟ آیا برا بیمم ک هزینه تعویض در گرفته میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ایشان میتواند برای افت اقدام کند و از این لحاظ منعی ندارد شما نیز میتوانید درخواست کارشناسی مجدد کنید بیمه تا سقف تعهدات هزینه هارا می پردازد و مازاد بر عهده شماست
افت قیمت ارتباطی به خسارت ندارد و مقوله مجزاست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مهلت اعتراض به کروکی در
مورد اصل تقصیر راننده گذشته است

ولی شما میتوانید به نظریه کارشناس در ‌مورد مبلغ افت قیمت خودرو اعتراض نمایید

و خود شما باید افت قیمت خودرو را پرداخت نمایید