مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید

با سلام مادر من از داییم یه چک سفید امضا داره که فقط یه امضا داییمو داره الان داییم فوت کرده ایا مادرم میتونه مبلغ بزنه و اونو نقد کنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مورد تایید بانک باشد و سامانه صیاد ثبت سده باشد بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منع قانونی ندارد اما به میزان طلب

وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی خلاف آن را می‌بایست اثبات کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مبلغ بنویسید ممکن است با عنوان سوء استفاده از سفید امضاء از مادرتان شکایت بشه.