مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینستاگرامی قابل پیگیری است؟

سلام. تو رو خدا جواب منو بدین. نامزد بنده با دختر دیگه ای وارد رابطه شده. من تو اینستا یه پیج ساختم با عکس پروفایل اون دختر ولی آدرس آیدی اون نبود. بعد یه چت ساختگی از طرف اون درست کردم و اسکرین گرفتم. آیدی رو با فتوشاپ شبیه آیدی اون دختر کردم و با یه پیج ناشناس اسکرین چت ها رو برای نامزدم فرستادم. و بعد همه پیج ها رو دلیت کردم. آیا نامزدم یا اون دختر میتونن از من شکایت کنن؟ یا با آی پی گوشیم منو شناسایی کنن؟ پلیس فتا میتونه پیج رو پیدا کنه؟ تو رو خدا جواب بدین زندگیم داره نابود میشه

پاسخ ها :

احسان جعفری ثانی

جناب آقای احسان جعفری ثانی:

باسلام. ازطریق شماره تماس امکان دارد.جزییات بیشتر توضیح بدهید.