مشاوره حقوقی رایگان - استعفا بعد از اتمام قرارداد

سلام وقت بخیر، من تو یه شرکت خصوصی کار میکنم قراردادم تموم شده هنوز قرارداد جدید امضا نکردم و 11 روز از اتمام قرارداد گذشته، آیا میتونم دیگه سر کار نرم، یا حتما باید استعفا بدم و برای آموزش نیروی جدید باید چند هفته بمونم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
با توجه به اینکه قرارداد شما تمام شده می توانید ترک کار کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
منع قانونی ندارد
حتی المقدور اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود آنگاه اقدام فرمایید