مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خسارت خودرو

باسلام من دوستی داشتم الان درزندان به جرم مواد مخدر .ایشان من رو به ارومیه بردن برای اوردن ماشین خانومش دوستم مواد میفروخت قسم خورد درماشین تو چیزی نیست دروسط راه ایشان بهم گفتن تابلو رانندگی نکن من فهمیدم درماشین جنس هست دست پاچه شدم وتصادف کردم .چون گفته از زندان برو فلان جنسو از یکی بگیر بده طرف نبرد ایشان شکایت کرده وازمن خسارت ماشین میخواد از شما عاجزانه میخوام کمک کنید واقعا نیاز به کمک شما بزرگوان دارم .یاحق

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست می توانید ادعای خود را اثبات کنید و به دعوای حقوقی است و می بایست هزینه های ایشان را بپردازد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ماشین بیمه بدنه دارد خسارت را پرداخت میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
راننده مقصر باید خسارت راننده زیان دیده را پرداخت کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را به اطلاع مقام قضایی برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید خسارت خودرو را پرداخت نمایید