مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی

باسلام
چند وقت قبل با یکی از اشنایان ب مسیری میرفتیم ک ایشان ب جاده اشنا نبود و چون من اشنا بودم از من خواست ک به جای ایشان رانندگی کنم و خودش در کنار من نشست.پس از چند کیلومتر با ماشین دیگر تصادف کردیم ک راننده مقابل مقصر صددرصدشناخته شد..حالا اشنای من از من شکایت کرده و بابت خسارت ماشین از من مطالبه کرده...و از طرف دیگر راننده مقصر هم رفته از من شکایت کرده..لطفا راهنماییم کنید..ایا من مسئولم..چه راهکاری پیشنهاد میکنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.