مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت مادر

سلام من درخواست معافیت کفالت مادر مطلقه دادم که حین خدمت هستم و درخواستم در سازمان وظیفه عمومی ثبت شد و دلیلی برای رد درخواستم ندارند ایا میتونم تا زمان کمیسیون غیبت کنم؟ البته اگر فراری نشم
همچنین غیر از تحقیق برای طلاق مادر و نداشتن برادر دیگر معیار دیگری هم مطرح هست؟ مثلا مادر من شاغل هست ممکنه اجازه ندهند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهتر از غیبت نداشته باشید و موضوع را شخصاً پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نباشد غیبت داشته باشید حتی یک روز

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید و 096480