مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده ضرب و جرح و توهین و تهمت

باسلام
پرونده ای داشتم که با کلی بدبختی از سوم بازپرسی بردم به 105 کیفری 2 ولی متهم بازدن تهمت های جدید به بنده قاضی دستور بازبینی فیلم دوربین مداربسته هر دو طرف را داده و رفع نواقص زده بودن روی پرونده و رفته بود دوباره سوم بازپرسی و بعد از صدور رای پرونده در سیستم مشخص نبود که کجا رفته.
حلا متهم با دروغ های خود و پارتی بازی برام قرار دادگاه ثبت کرده و این موضوع را باید به کجا گزارش کنم؟
درضمن ما یاسوج هستیم و اکثرا طایفه ای قوم و خیش هستن و به همدیگه وصل هستن.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان پاسخ دقیقی تقدیم داشت
باید دید دقیقا چه رخ داده است