مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن مکرر پرونده ام

با سلام
سال پیش شکایتی علیه همسایه تنظیم نمودم بابت تهدید و توهین ، طی مراحل قانونی ، به شورای حل اختلاف ارجاع داده شد ، بعد از 20 روز ابلاغیه صادر شد و من رفتم ولی طرف مقابل نیامد ، بنده گفتم رضایت نمی دهم ، لذا قرار شد پرونده به مراجع قضایی ارسال شود ، ولی 9 ماه هیچ خبری از پرونده نشد ، بعد از پیگیری های مکرر بنده ، مشخص شد که پرونده در شورای حل اختلاف گم شده ، با نامه ای از رئیس شعبه ، به کلانتری محل رفتم و بدل پرونده را تهیه و تحویل شعبه شورای حل اختلاف نمودم ، بعد از گذشت یکماه، دادنامه ای صادر شد که به دلیل عدم سازش پرونده بعد از برگ شماری به مراجع قضایی ارسال می گردد ، از این دادنامه 3 ماه می گذرد ولی خبری نشده ، به شعبه حل اختلاف دوباره روجوع کردم ،و پیگیری کردم گفتند پرونده به دادسرا ارسال شده، برو از آنجا پیگیری کن . پرسیدم کدام دادسرا ؟ کدام شعبه ؟ کدام نامه ؟ جوابی نمی دهند .به دادسرای مربوط به منطقه سکونتم رفتم ، گفتند نامه ارسال کو؟ کجا ارسال شده ؟ ... و همچنان بلاتکلیف با یک آدم خلاف کار مانده ام . این پرونده برای من خیلی مهم است ،لطفا راهنمایی کنید آیا مرجع بالاتری وجود دارد که از آنجا پیگیری کنم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید از سامانه اطلاع رسانی پرونده روند کار پرونده‌تان را چک کنید و از جزئیات آن کاملاً باخبر شوید و سپس اقدام لازم را انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه پرونده شما یا در شوراست یابه دادسرا منتقل شده به هیات نظارت بر تخلفات شورا مراجعه کنید و موضوع را اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً می‌توانید از سامانه عدل ایران پیگیری پرونده یعنی همان اطلاعات پرونده برای اشخاص حقیقی �ضوع را پیگیری نمایید از طریق شعبه و انفورماتیک نیز امکان‌پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت دریافت پاسخ درخور حقوقی، نیاز به بررسی مدارک می‌باشد.