مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ارجاع به دادگاه تجدیدنظر

سلام، من درگیر یک پرونده کیفری بوده و هستم. جلسه دادگاه تجدید نظر برگزار شده و حالا بعد از 2 ماه برای من پیامک آمده که پرونده من به دادگاه تجدید نظر(همان شعبه) ارجاع شده است. سوال من اینست که منظور از این پیامک چیست؟ مگر پیش از این ارسال نشده بود؟ چون پرونده پیش از این هم نزد دادگاه تجدید نظر بود و جلسه رسیدگی هم برگزار شده بود.
با سپاس

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا برای تکمیل تحقیقات به بدوی برگشته و دوباره ثبت شده