مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

با سلام و خسته نباشید
من و همسرم یک سال هست جدا زندگی میکنیم .ایشون به خاطر لو رفتن رابطه با غیر ترک منزل نمودن .طی این یک سال مدرک محکمه پسندی نتونستم به دادگاه ارائه بدم و ثابت بشه .در خواست طلاق ایشون از طرف دادگاه رد شد .مجوز ازدواج هم گرفتم .ولی میخام ببینم راهی هست که رابطه اش رو توی این یک سال بتونم ثابت کنم ؟
مثلا اقدام به رجوع برای تمکین خاص دادخواست بدم و دادگاه حکم پزشکی قانونی بده برای زمان رابطه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر بهترین راه جداشدن می باشد تا دلیل محکمه پسندی نداشته باشید اقدامی ننمایید