مشاوره حقوقی رایگان - فرار خدمت

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
بنده اعزامی 1 آبان 1401 هستم تو آموزشی رفتم کمیسیون پزشکی تهران واسه اعصاب و روان
جوابش نیومد تا اینکه رفتم سر یگان خدمتی یه ماهی گذشت بعد جوابش اومد معاف از اسلحه و نگهبانی و نزدیک ترین یگان خدمتی به شهر خودم
اما شهر من نیشابور ارتش نداره منم چون مشکل بیماری دارم هم اعصاب ‌‌ و روان و هم افسردگی نرفتم فرار کردم الان باید چیکار کنم مشکل کمر هم دارم آیا میتونم معاف کنم خودمو

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشکل کمر که فرمودید کلی است اگر دیسک کمر باشد باید نوع آن مشخص باشد که از نوع اکستروژن است یا هنریشن یا اگر مشکلات دیگر مثل تنگی کانال نخاع است باز باید بررسی کنیم مشاوره تلفنی هماهنگ کنید اگر نوع خاصی از بیماری باشد معافیت به شما تعلق می‌گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت باید کمیسیون پزشکی در این رابطه نظر بدهند