مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از فیلم دوربین مداربسته ساختمان

مدیر یک مجتمع 20 واحدی هستم یکی از واحد ها چندین بار اقدام به کثیف کردن آسانسور با آب زباله های منزل خودش کرده بارها تذکر دادم و خودم تمیز کردم . آخرین بار دیگر خسته شدم و فیلم دوربین مدار بسته روبروی درب آسانسور را در گروه ساختمان گذاشتم چند ساعت بعد آن شخص به درب واحد من آمد و شروع به فحاشی کرد که چرا فیلم شوهر من را پخش کرده‌ای . در حین دعوا و فحاشی هم از ایشان با گوشی فیلم گرفته‌ایم.
آیا من جرمی مرتکب شده ام؟
چطور می‌توانم طرح شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات
قضایی ، شکوائیه توهین را اقامه نمایید و با ارایه دلایل و مستندات ، دعوا را اثبات نمایید و