مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خانواده شوهر

سلام، برای آشتی با مادرشوهرم پیش قدم شدم و به منزلشون رفتیم
مادرشوهر و خواهرشوهرها فحاشی کردن و با مجسمه ای به من حمله کردن
من چطوری باید ازشون شکایت کنم ؟ ایا راهی هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ا
تحت عنوان ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد و توهین
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام توهین فحاشی و ایجاد ضرب و جرح قابل شکایت است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با شهود و مستندات خود شکایت کنید.اگر فحاشی و ضرب و جرحی بوده با این عناوین شکایت کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما نیاز به اثبات و دلیل دارد در صورتی که دارای ادله مطابق قانون مجازات باشید شکایت کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر توهین کرده اند و ضرب و جرحی شده توهین و ضرب و جرح میتوانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی دارید می‌توانید تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت نایید

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام.بله.در صورت وجود شهود و ادله دیگر میتوانید شکایت کیفری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما میتوانید شکوائیه توهین و تهدید و ضرب و جرح عمدی را مطرح نمایید
و شما باید با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین به اشخاص عادی به طرفیت مادرشوهر و خواهرشوهرهای خویش از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام ،شکایت کیفری تحت عناوین فحاشی و ضرب و جرح مستندا به ادله نظیر شهادت شهود وارجاع به پزشکی قانونی را میتوانید مطرح نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید نامه پزشکی قانونی بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
موضوع شکایت را توهین و فحاشی و ضرب و شتم عمدی اعلام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گذشت کنید گذشت از بزرگان است
چون شاهد ندارید بی فایده است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با استناد به شهادت شهود و گواهی پزشکی قانونی شکایت ضرب و جرح عمدی مطرح نمایید