مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فحاشی

در ایتا به یک نفر گفتم شرافت و انسانیت نداری دزد و غارتگری. شکایت کیفری به پلیس فتا کرده . دیه به من تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه خیر
تحت شرایطی توهین به اشخاص عادی محسوب می شود و مجازات جزای نقدی دارد و جای نگرانی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه خیر
امکان محکومیت به جزای نقدی میباشد.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام مخاطب گرامی اگر بتواند جرم را اثبات نماید و اگر دادگاه رای دهد به نظر عمل شما جرم توهین و افترا است که دیه ندارد و جزای نقدی که البته میزان آن به نظر قاضی ممکن است تخفیف یا تعلیق شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ارتباطی به دیه ندارد احتمالاً به جزای نقدی محکوم خواهید شد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

دیه در مواردی است که به فرد صدمه ی جانی و فیزیکی وارد کنید!
این مورد توهین محسوب و جزای نقدی دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دیه خیر. به مجارات توهین که جزای نقدی است محکوم میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات جرم توهین و افترا ،
حسب مورد مجازات حبس یا جزانقدی خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این الفاظ توهین محسوب میشود و احتمال به جزای نقدی محکوم میشوید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

مجازات جرم توهین، جزای نقدی می باشد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اتهام شما تحت عنوان توهین و افتراست در صورت محکومیت جریمه به شمت تعلق میگیرد

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
خیر مجازات ان در صورت اثبات دیه نیست و فقط جزای نقدی در حق دولت است

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام توهین دارای مجازات جزای نقدی است و عبارت های به کاربرده شده می تواند مصداق توهین باشد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
جرم توهین مجازات دیه ندارد و امکان دارد به جزای نقدی محکوم شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
توهین مجازات جزای نقدی دارد و جزای نقدی مبلغی است که شخص به صندوق دادگستری پرداخت میکند نه شاکی

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
موضوع پرونده علیه شما می تواند شکایت توهين و افترا باشد .
ابداً ارتباطی به دیه ندارد .